ush

Fyfan vad jag hatar Sala alltså. Deras shopping är defentivt inte något att hänga i julgranan. Spyr bara jag tänker på alla tantkläder och osmakliga kläder. Ush! Inte en enda tröja som sticker ut mer än någon annan. Letade jeans-shorts också, men alla såg ut som sånna man hade när man gick i 6:an ungefär. Nej då får mina som jag har hemma duga. Men tar nog en sväng på stan imorgon i västerås istället så jag blir på bättre humör.

Fick i allafall med mig lite smått hem.
En veckor revyn :D äntligen hade den kommit ut i affärerna. Sen ett solpuder och en Christian Dior ögonskugga :) Asfin, massa olika bruna färger och vitt åsådär. Passar till blåa ögon :) Så jävla typiskt, när jag hade köpt solpudret och det och går för att köpa tidningen så får man med ett solpuder i veckorevyn ;) Just my luck ^^,

Och jag var så jävla sur imorse så det blev inge fina kläder, därför blire ingen dagens outfit. Sånt jävla skitväder ute också, då vill man heslt bara gömma sig i en mjukisdress.

Imorgon äre VAAAAALBOOOOOORG :D Och då blire hem till sköna gröna skultuna, hem till Annice och festa satan. Tror vi ska grilla åså, det tänker i allafall jag göra (A) HAHA! Nej men om jag känner annice rätt så är det ett måste att grilla. Känner ingen som älskar mat så mkt som hon :) Hon heter "annice kakmonster" på min mobil!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa VR :)
hörs aldrig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!