Vill inte jobba!

Åh, jag vill inte jobba imorgon igen :( Alltså har ni den här känslan att när man är såhär nära sommarlovet (för min del studenten) så känns det som att man har lov hela tiden? Även fast man går i skolan så känns det som att man bara slöar sig igenom dagarna och bara tänker på att snart är det lov :) Man hittar på mer roliga saker på dagarna nu när solen är framme och lever livet, så sitter man här på kvällarna och smider planer för morgondagen så kommer man på att man har skola eller praktik? Hur happyface blir man då lixom? Whats up med det häär? Skolan kan brinna upp, vem fan vill ha den kvar? Helt seriöst, saker som ingen gillar brukar utrotas ju? Men inte fan gör någon åt cp skolan, den finns kvar den.. och rycker pengar ifrån en så fort man inte är där. Uääck!

Haha, där fick ni veta vad jag känner för skolan, inte precis min grejj. Jaja, sitter här och tänker på mina underbara skor. Eller dom är ju inte mina, men dom ska fan bli det, vare sig ödet vill eller inte. Antingen kommer lönen lixom landa på dom, eller på en masssssa kläder.. svårt val :) Men ilandsproblem gillar vi. Nej så imorgon blire praktik da, sen hoppas jag dra med mig någon på en shoppingrunda. Men skorna behöver jag inte smakråd om, för jag vet att mina kompisar typ kommer säga: Palla dig fanny, bli normaaal :D haha! Men jag är som jag är, gillar allt alla andra inte gör. Skit najs, slipper man gå runt som en reklampelare för ginatricot!

Nej nu ska jag slå en pling och dra en smoke. Sen lutar det mot sängen. Orkar inte vara allt för död imorgonbitti.

När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.

Kommentarer
Postat av: bitte

Hej vill tipsa dig om en tävling jag har i min blogg det du kan vinna är detta:



En skinnjacka och ett presentkort på 500 kr


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!