ville inte, borde inte, får inte.. bli sjuk!

Nej, jag pallar inte bli sjuk fan. Men när jag vaknade imorse så kunde jag knappt svälja :( Och jag nyser hela tiden. Nysningarna kan vara för att jag tror att jag är lite allergisk mot katter och att jag har haft en i fejjan hela natten. Hoppas verkligen inte att halsonten leder till halsfluss eller något sånt, iof skulle det inte förvåna mig för både Emilia och en annan har burit på halsont/halsfluss dom senaste dagarna.

Gårdagen blev i allafall helt okej :) Efter donken prata jag lite i telefon, sen slocknade jag! Vaknade upp av pappa imorse, minns inte vad vi prata om och varför han var hemma? Har för mig att han snacka om marcus vinterjacka? Men det kan väl inte stämma, det är sol ute!

Men funderar på att sitta inne idag i allafall. Jag vill inte bli sjukare, kanske man inte blir i det här vädret? Men jag är jävligt seg också. Kanske hinner ta en prommenad innan alla bra tv-program börjar :D Ska ni också kolla på One tree hill, Gossip girl, wipe out, sanningens ögonblick och vanveteren? ;) Söndagar är verkligen MIN tv dag, säkert många andras också kanske, men ja kollar nästan i stort sätt aldrig på tv annars.

Nej nu ska jag fösöka trycka en frukost av något slag och slänga mig i andra sängen i vardagsrumemt och glo lite tv :) Puss på dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!