back home!

Tjabba!

Grönalund igår var asroligt verkligen. Och fan vad vi festa till alltså, alkohol och karuseller är en bra kompination enda tills man lägger sig i sängen för då kan jag lova att man fortfarande åker karusell.

Jag och Karolina gick runt rätt mycke själva, och jag fick t.o.m upp henne i frittfall tilt. Hon är sjukt höjdrädd. Vi åkte därimot inte inzane (stavning?) den här gången, den gick sönder hela tiden. Pappa vann en el-gitarr med förstärkare och hela kittet. Han som stod i det hjulet sa att det var en rätt så bra gitarr och inte många som vunnit den. Så det gick pappa och tjata om hela dagen. "fan, jag har vunnit en elgitarr", "alltså, jag har fan vunnit en elgitarr", "hur kunde jag vinna den här? (och kollar stolt på paketet".. tillslut skek alla, VI VET ATT DU HAR VUNNIT EN ELGITARR.

Det har hänt så mycke rolitgt, men det är skitsvårt att återberätta i ord och få det att låta lika roligt som det var lixom. Pappa blev dyng, kan jag ju meddela. Först tappa han bort sina bakomat kort och sånt i virvelvinden, (dom hittade jag) och då kan man säga att han blev glad. Företagskortet och hela skiten lixzåm.

Sista tåget gick hem kl 22:07 och vi kände att vi inte ville dra från grönan runt kvart över 9 då det är drygt två timmar kvar tills det stänger så pappa kom med förslaget att slagga över på hotell i sthlm, sagt och gjort. Vi drog från grönan klockan 11 och checkade in på Scandic hotell, alltså jag trodde inte det kostade så mkt att bo på hotell en natt. En natt för oss kostade lite mer än tre tusen. Det är galet :S. Sen gick vi och käkade på restaurang och sen gick vi tillbaka och sov i dom sköna hotellsängarna.

Imorse upptäckte pappa att han tappat bort sina kort igen. Och dom fann hann på restaurangen vi åt på kvällen innan. SHIT alltså. Nämnde jag ordet dyngrak? Han spåra verkligen, haha. Sen drog vi på stan och pappa köpte ett par as snygga skor på bianco :)

Kom hem för en timme sen och nu har jag varvat ner lite, fyfan alltså. Borta bra men hemma är fan bäst. Fatta vi hade inte med oss något till sthlm lixom, som ombyteskläder, tandborste, deo, osvosv. Men kul det var det!

Tack för allting pappa♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!