energi

Det är inte det att jag har "bloggtorka" och tröttnat på att blogga, för det har ja verkligen inte. Bara det att jag är så sjukt trött om kvällarna nu eftersom jag bokstavligt jobbar arslet av mig. Och om jag är ledig så aa, då festar jag faktiskt med mina vänner och är lika slut efter det.

Jobbet idag gick bra, men det var väl inte så jätte roligt. Mest drygt faktiskt. Varken jag eller tess hade någon lust att jobba, båda ville hem till sina sängar och ta det lugnt. Nu äntligen ligger jag iaf i sängen och har precis ätit lite mat. Ska kolla på en film på fyran klockan nio och äta lite kladdkaka :) Mumsigt.

Skulle träffat Camilla på gränden men jag kom hem vid 7 sen hade jag lovat pappa och k att städa mitt rum så vi tar det imorgon istället. Vi har mycke mycke att prata om (A). Fyfan vad kul. Men vi lär också skälla ut en jävla fitta för en viss sak också. Vem fan tror hon att hon är alltså. Svartsjukare människa får man leta efter, (hon är värre än mig, haha) eftersom varken jag eller camilla har gjort något mer än att prata med en kille om en annan kille. Helt sickt alltså. Och hur gammal kan hon vara? 20+ iaf. Jaja, sånt skrattar man egentligen bara åt. Men nu när vi kunde ha skadat oss och camilla blivit av med smycken så är det en helt annan sak. gaah!

Jag tror jag jobbar imorgon, några timmar över lunchen iaf :) Sen ska jag träffa camilla, det blir @ gränden. Som alltid när vi har en massa att prata om.

Så jävla drygt. Mina cigg är slut och jag orkar inte cykla till shell :( kom med cigg åt mig någon? Kommer väl sluta med att jag cyklar eller tar en prommis efter filmen. Men det tar emot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!