godnatt och sovgott

Förut trodde jag att dom meningarna orden betydde samma sak? Eller gör dom det? Ah vet inte iaf, har alltid undrat varför man säger både "god natt" och "sov gott" i allafall.

Vi åt asgod mat här hemma idag. Och drack rö-tjut! Äre inte livet så säg? haha. Sen kollade jag och Thilda på Paradise :) Några avsnitt sådär. Tror att hon blev lika insatt som jag där ett tag. Det är ju så kul hur alla betér sig!

Thilda åkte hem med 21.17 bussen och jag cyklade vidare till mycke trevligt sällskap (A). Vi kollade först på fotboll, som var hur tråkigt som helst. Även fast han inte ens hejjade på något av lagen så var det tydligen intressant? Tillslut kollade vi i allafall på two and a half men (Y) och lite annat. Minns bara inte vad, hur fan kan man glömma vad man kollat på i tre timmar? haha ;)

Nu ska jag kolla ett par avsnitt ph och sen måste jag sova. Det blir hard work work imorgon också. Och gissa vad jag fick av thilda då? :D En limpa cigg!!!! och ett kompisarmban (naaaew) hihi :) Men fyfan, slipper köpa cigg på veckor nu alltså! Happyface.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!