haha..

Vaknade av att jag asgarvade.. Är det normalt? Jag Daniella och någon till tjej jagade i allafall varandra och vi tyckte det var askul. Ehm, wierd.

Vaknade i allafall precis och jag tänkte inte somna om, för då vänder jag bara på dygnet. Och som sagt, jag jobbar. Fast nu är jag ledig till på lördag :) Jippie. Då ska jag servera på en stor fest på pappas restaurang. Över 100 pers iaf. Men det kommer gå finemang.

Undra vad man ska hitta på idag. Kanske kollar vad Nille gör eller så :) Nu ska jag iaf ta en cigg, göra en macka, och lägga mig och kolla på paradise hotel :)

Jag kan verkligen inte säga det för många gånger. Men det känns så otroligt skönt och nästan lite overkligen att så många människor jag känner tvingas gå upp på morgonen och gå till skolan och sitta på tråkiga lektioner. Och jag kan lixom ligga i sängen och lådssas att sommarlovet inte tagit slut än..


Kommentarer
Postat av: madeleine

haha, åh, jag älskar den där känslan. att man kan låtsas att man har sommarlov och lilla och tycka synd om alla som ska till skolan. eller bara känna sig väldigt stolt för att man slipper gå dit mer :)

2009-08-29 @ 19:30:12
URL: http://lisamadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!