how do you do that things that you do

Hej bloggen!

Otroligt gammal bild. Svart, uppklippt och snelugg. Det var tider det. Och jag saknar dom som fan. Håret är en annan femma, men fan vad man hade kul då. Och dom små problem man tyckte var hela världen just då, kan man bara tänka tillbaks och skratta åt.

Idag har det inte hänt mycke, som vanligt. Legat i sängen och kollat sönder paradise hotel. När jag tänker efter mer och mer skiljer det sig inte så mycke från värkligheten. Problemen som uppstår där, uppstår lika mycke hemma. Killarna flirtar hejj vilt och skiter i andras känslor. Tjejjerna snackar skit bakom varandras ryggar, man lurar och sviker. Haha, okej.. kanske överdriver lite. Riktigt så kanske det inte är, eller inte i mitt liv iaf :) När jag tänker tillbaka så märker jag hur mycke lugnare jag blivit nu för tiden. Festa och killar är lixom inte allt, som man trodde när man var 16 typ haha. Jag är också mycke snällare och är inte lika kaxig. Men det beror nog också på att jag har hittat mig själv och behöver inte snacka skit och göra andra illa för att må bra själv. Jag är säker i mig själv och behöver inte ha bekräftelse från höger och vänster. Nej, jag är glad över att jag är den jag är och blivit den jag blivit. Alla har sina perioder, såkallad "fjortis-tid" och det är skönt att man slipper (eller rent ut av skiter i) vad andra tycker och lever sitt liv, man vet vilka som är ens kompisar och vilja som finns där. Tycker det är så synd att när jag hör om alla "kompis-gäng" att alla snackar skit om varandra. Tycker det är pinsamt. Önskar att folk inte var så blinda. Men så äre :) Skulle inte falla mig in att snacka skit om min kompis, speciellt inte om min bästa kompis. Finns tom. exempel där man rör kompisars, ex. Hallå? Lite respekt, lite självrespekt framför allt. Skitsamma, behövde skriva av mig och det här var mina tankar för idag.

Nu ska jag göra tjej-göra. Som tex, bada, raka benen, sätta i en hårinpackning, plocka ögonbrynen, smörja in mig med bus osv :) Imorgon ska jag upp tidigt för ska åka med mammas kompis till västerås så jag slipper ta bussen. När jag satt på bussen till Sala igår så kom jag på att det kanske är 5 gången jag åkt buss sen jag slutade skolan. Jag har börjat cykla, gå och jag ska inte undanhålla sanningen, taxi har också lockat en hel del. Men aa, bussen är så 2008? Skojjja hahaha.. orkar inte med mig när jag är trött. Vi hörs imorgon!

It's not like I need somebody!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!