jag lever!

Dagens(gårdagens) kläder:
Stor tröja - Myrornas
Sjal - Thailand
Håliga leggins som jag valt att ha en par svarta nylon strumpbyxor under - GinaT
BjörnBorg kängor - Wedins

Tjena! Jag glömde helt bort att skriva blogg innan jag drog igår, hade helt enkelt inte en tanke på det haha. Blir så när man är med Camilla, vi hittar på så mycke annat bus istället. Men nu så, nu ska det bli bättre med uppdatering.

Igår var jag och Camilla på stan, köpte lite stuff och drog en donk. (gratis! och det är alltid godast). Men vi orkade inte vara på stan så länge så drog hem till mig och började tagga inför kvällen istället!

Jag har så mycke bilder och så mycke och berätta känns det som, men jag hinner inte det nu faktiskt. Jag kom precis hem (haha) och ska slänga i mig en macka för att sedan bajka iväg till jobbet sörrni. Känns så jäkla lockande att jobba idag till antagligen sent sent på kvällen! Det är ju så frestande efter en hård partynatt? Naaaat! Men vafan I got to do what I got to do lixååm. Och å andra sidan är jag inte ett dugg bakis. Det kan man se på två sätt. Antingen fick jag i mig på tog för lite, eller så har jag supit för länge och för mycke i mina dagar att min kropp helt enkelt inte vet om jag är nykter eller full och där med inte vet hur den ska må? Jaja, vi hörs senare ikväll med bilder och ord om igår kväll! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!