plutiplut

Hehe, schnyggt kort. Nej men jag ville bara visa fredagens outfit. Jag hade cykelbyxor från cubus, kavaj från H&M och linne från H&M. Sen hade jag ett par kilklack skor från Belle som inte kom med på bild :)

Fredagen var hur rolig som helst. Vi började hemma i Mannes lägenhet som Vatanen har fått låna i en vecka :) Det var jätte kul att träffa alla igen faktiskt, det var ett tag sen. Vi söp rejält där och drog ner lite senare med några grappar mot krogen. Men tillslut var det bara jag camilla och michaela kvar.

Eftersom pluttan inte var ett alternativ because camilla är 91:a så blev det sjökrogen. Men eftersom det var barnkalas där med skum och skit så fanns det inte så mkt plats att vara på.

Rostam jobbade i allafall :D (vakt). Alltid lika kul. Vi driver med varandra heeela tiden verkligen. Och jag fick helt klart en ny kompis. Vimmelfotografen! Så fort han gick förbi mig började han babbla på om mina ögonbryn och att han älskade dom. Han älskade min "känsla för mode" som han så fint kallade det. Han smällde till mig på rumpan och shaka lite så fort jag gick förbi. You get it? Aa, han är bög. Och jag som alltid velat ha en bögkompis. Perfekt! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!