tack :)

Tack, verkligen alla som gjorde min kväll igår. Jag hade en underbar födelsedag :) Jag tog i allafall en taxi hem till Thilda & Tom någongång runt halv 6 tror jag :) När jag kom dit var Willy, Damberg och en som heter Matte där. Sen kom Bella :) Och typ 6 till som jag inte minns vad dom heter, men det finns kort som thilda har tagit haha. Där hemma dracka vi och körde "jag har aldrig", egentligen har man tröttnat på den leken men när man inte känner alla är det rätt kulit ändå.

Sen tog vi taxi ner till stan och gick in på Tabazco eller hur det nu stavas. Där fortsatta pratandet lixom :) Jag drack en strawberry diqiry (stavning?) som är facking awsome. Älskar dom, men inte fan har man råd att dricka sånna drinkar varje gång man går ut. Fick en sån av thilda iaf för att jag fyller år. Fick även smink och en ELLE tidning av henne, hon vet vad jag läser hon ;) haha. Och sen händer det som inte får hända, dom ställer sig och sjunger där inne. Jag ville sjunka genom marken, men rätt sött ändå :)

Sen drog vi till pluto och dansade sönder och träffade en massa roligt folk. Men det är så jävla irriterande, jag kan verkligen inte vara på samma ställde som en viss annan person för då vet jag att jag skulle slå henne av ren reflex. Fula jävla ankunge. Det värsta är att hon tror verkligen hon är något även fast det är hon som är totaldissad. Ush, så jag sa till thilda nu rör vi oss inte på ett tag tills hon har gått förbi för annars jävlar ligger hon backen. Så då stod vi där och tog tio jupa andetag sen gick vi vidare haha, 

Sen efter pluto mötte jag upp Philip och Tobbe. Så gick vi en bit sen följde jag med hem till Philip på "efterfest" haha. Va väl där i en och en halv timme. Sen drog jag och då drog han till jocke som hade en annan efterfest. Men jag orkade inte hänga på så gick hem och sov :) Philip är förresten calles bror (calle i min förra klass).

Vi hörs lite senare med bilder :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!