bästa dagen på länge :)

Hej :) Hur har er dag varit? Min har i allafall vart super bra! Kom hem runt 00.30 ungefär, har nämligen fikat och gått på bio med en söt liten filur! Först fikade jag camilla och två andra. Sen gick jag och han vidare och kollade på luftslottet som sprängdes. Vet inte vad jag kolla mest på av filmen och honom men filmen var i allafall inte så bra som jag trodde den skulle vara. Varken jag eller J tyckte det hände speciellt mycke, dom babbla mest haha! Sen följde han i allafall med mig hem och tog en taxi där ifrån hem till sig.

När jag kom slog vi på en film pappa och karolina hade hyrt. Children hette den, asvidrig. När alla barnen började mörda alla vuxna och jag blir livrädd inser jag att pappa och karolina ligger och sover. Och jag som är så jäkla mörkrädd får ju paniiiic ;P haha.

Imorgon ska jag sova ut igen faktiskt. Sen möta upp camilla på stan. Försöka hitta en fin klänning till nyår och fixa resten till nyår också. Hoppas den här nyår blir lite som man tänkt sig i allafall. Har ju i allafall planer och om allt går enligt dom så ska det väl inte bli nå probblems :)

So long readers


Kommentarer
Postat av: j

Bästa dagen på väldigt länge gumman ; )

2009-12-30 @ 21:27:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!