here we go

Äntligen en dator :) Men har haft fullt upp hela helgen ändå känns det som :S I fredags så träffade jag daniella :) Vi färgade hennes  hår 3 gånger, sista gången blev det ingen skillnad, det skulle bli slingor i allafall. Sen skulle jag sy i hennes löshår men det blir imorgon kväll antagligen.

Sen i lördags. (alla hjärtans dag) så för det första glömde jag bort skolhelvettet helt och hållet, ops. I'm sorry. Träffade i allafall Mr.D :D Först gick vi och fikade på gränden, mys då. Sen gick vi hem till mig :) Sen senare gick han på bio med sina friends och jag skulle ut på krogen. Tog taxin till haga där alla redan va. Det va michaela jenny jennifer (tror jag haha) jonas hägge martin och johan. Vi förade där sen drog vi till strike och föra lite. Sen vidare till silk som sög. Jag gick hem före alla andra för det var verkligen super tråkigt.

Idag så vaknade jag med huvudvärk men tog mig ändå i kragen och drog till ramnäs och kollade på skultuna-sura :P Så tråkig match. Det stod 3-0 till sura tills det var fyra minuter kvar och skultuna drog in tre mål så det blev oavgjort. Haha in your face! Sen drog vi hem till emelie jag daniella annice sussi och emilia och firade emelie som blivit 19 :) Fikade åsådära.

Nu är jag äntligen hemma igen. Ska nog dra ut och käka med pappa och karolina snart. Pappa vet inte hur man lagar mat hemma även fast han har var kock sissodär hela livet. Kanske trött på skiten. Jaja köpmat är godare.

Någon mer än jag som ska kolla beck? :D längtar.. bara drygt en timme kvar nudå. Bajs skola imorgon,vi hörs

han

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!