Äntligen fredag!

Emilia fsik jävel kom till mig igår kväll :) Vi kollade saker på tradera och skrattade så vi kissade på oss till björn gustafsson och våran älskade tobbe från en annan del av köping. Jag förstår varför dom har gjort ett program om utväklings störda där. Alla som bor där verkar vara dumma i huvudet. Alla bor i en annan del av köping. Ush blir arg bara jag tänker på det, app!

Jag är eller snarare tog ledigt idag. Drog en liten vit lögn. Jag måste shoppa lite, och göra lite andra ärenden så det är lika bra att jag inte gick på praktiken idag. Ska vara klar till 1 för då ska jag möta upp Emilia på lunchen så ska vi gå och eeta med Emma :) Hon praktiserar på VILA så avis (: Måste hitta kläder idag alltså. Men jag hittar aldrig något nu för tiden. Såg världens tyngaste skor igår men dom fanns inte kvar i min storlek :( bara massa40 och 41or :( Bajsa på dom.

Vi har sovit med fönstret öppet inatt så både jag och Emilia har asaont i halsen. Så nu tänkte jag gå upp och göra te :) Sen lägga mig i badis och simma i hett vatten.Mår nog bättre efter det :D

Don't worry, I always get what I want!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!