du fick en stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Men det var för länge sen för att ens komma ihåg..

Det där med att ta sig i kragen gick åt pipsvängen. Nej efter praktiken i tisdags var jag så gott som död. Tog tempen och hade 38.7! Kändes som att det var rätt okej att trycka i sig ett par alvedon och skippa praktiken dagen efter. Har legat i sängen hela dagen idag och klev väl upp för första gången runt 8. Krafterna fanns bara inte där. Mamma kom med mat till mig och allt annat jag bad om. Mitt rum är på övervåningen så hon hör inte om jag skriker. Därför ligger jag och skickar sms till henne om jag behöver något.
F - vatten tack.. :(
mamma - snart
F- nu, jag är död snart
Så här man mamma skratta nerifrån och berättar om hur sjuk jag är för alla hon pratar med i telefon. Nej när man är såhär sjuk önskar man verkligen att man kan få bli frisk. Ush, vaknade inatt och frös som aldrig förr och drömde skitkonstiga drömmar. Jag var med i top modell och behövde göra mig fin hela tiden även fast jag var assjuk. Sen drömde jag att -Jag är faktiskt inte med i topmodell, det här är bara en dröm, jag kan sluta oroa mig för att åka ut hela tiden!. Skit skumt i allafall.

Nu har jag inga krafter kvar. Ska sova nu. Ingen praktik imorgon, inte fredag heller I think. Blir en lugn helg i allafall I guess och jag ser fram emot det. Även fast jag vet att myrorna i brallan kommer smyga sig på mot lördagkväll. Men nej nu ska jag bli frisk :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!