fort fort

Petra, för det första behöver man inte säga att någon är dum i huvudet. Ja klart jag tar åt mig? Jag är en vanlig människa. Och den där dieten äter man mer än vad man ens brukar göra, så jag svälter mig verkligen inte till döds?

Och till den som slängde iväg en kommentar om hur ful jag är men blir bra på bild. Hur snygg är du själv då? Alla ser väl olika ut. Har inte ens sagt att jag ser bra ut eller något i den stilen. Det konstiga är att man skulle aldrig slänga iväg en sån där kommentar till en person man tycker är ful utan anledning? Det kan inte bara handla om utseéndet, det går jag inte på. Svartsjuka, avundsjuka, whatever.. Nästa gång visa vem du är istället :) Blir ju mer rättvist så, då kan jag ju få se hur fin/ful du är. Du är säkert as söt. Jag brukar inte lägga ner energi på att trycka ner andra.

Nu ska jag fortsätta att jobba. Har en minnes stund här klockan 3 så det är lite plock med det. Får nog gå hem runt 5 tiden hoppas jag. Då ska jag träffa miiilia och daniii :) Top Model idag? I think so.

Kom ihåg att du är fin som du är! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!