hard work work!

Fyfan vad drygt, Har lite rast nu men klockan fyra kommer det folk igen. Det var verkligen kaos idag på lunchen alltså. Det kom folk efter folk efter folk. Och det var det ena med det tredje. En var allergiask och en var vegitarian. Och en tant skulle promt lämna tillbaka maten fast 20 till åt samma sak och var super nöjda. Ja ni, det finns människor till allt har jag märkt.
skit kul igår på minnesstuden i allafall. Det var en as söt fyra åring som va med mig hela kvällen. När dom vuxna var ledsna så hjälpte hon mig att plocka bort från bordet. Det var 80 pers här så hon kände sig nog lite liten och ensam. Det var hennes mormor som hade dött men hon var inte ledsen. Hon sa att mormor hade somnat nu. Att hon bodde under en massa blommor nu. Och att hon och hennes pappa skulle gräva upp henne i sommar haha. Så sweet. Stackare.

Efter jobbet ska jag hem och dö i sängen. Simma lite i badkaret och fårse om det kanske blir en liten lugn utgång idag med Daniella och Max hamburgare på erikslund. Kanske kanske. Jag är sugen, fårse om dännish är det senare efter jobbet. Mitt internet har brakat hemma igen så skriver ingenting ikväll tror ja väl om det inte hinner lösa sig hehe.

Nu, tillbaka till arbetet, Minnesstund idag igen. Gud vad folk dör hela tiden :( Skönt att det ofta är gamla som dör av naturlig orsak oftast i allafall. Men jaja se ya later aligator.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!