hej hej hemskt mycke hej!

Hure läget?
Jo tack, bara bra med mig. Lite tröttis bara. Jag och daniella gick som sagt på stan idag. Hon skulle shoppa lite jeans och smått och gott. Men hon hitta bara lite rester av ginas rea. Jag hittade inte heller ett skit som ja tyckte va fint. Eller jo en asasnygg klänning men den får vänta. Antagligen ligger den i någon annas garderob om några dagar ändå, så jag kan sluta drömma. Vi köpte i allafall med oss varsin munk från munk&muffins (stavning?) och gjorde kaffe hemma :) Mumsigt så. Men hon drog rätt tidigt idag för hon skulle leka med sin boyfirend. Tråkmånsen :) nä skojjde.

Nu har jag en asa big säng i mitt rum, så nice. Hjälpte pappa att bära upp allt för trapporna så nu känns det sm rygget nyss fyllt 85 basst. Därför jag ligger här och slöar sönder nu. Tänkte antingen gå och bada och bli ännu tröttare. Eller gå ut och ta en rask prommenad och röra på fläsket och bli lite piggare. Fårse hur det blir, klockan är ju faktiskt 9.

Imorgon är det minnesstund på restaurangen från halv3 och det kommer 80 pers. Blir trött bara jag tänker på det. Influensan kom en vecka för tidigt märker jag nu. I allafall skönt att det är sista praktikveckan nu. Lite skola och massa glada tjejjer är behövligt känns det som.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!