It's making me crazy



Gah, får ont i magen av att hålla på med bloggen. Det blir verkligen inte som jag vill idag. Det suger. Ordnade även så fint att ta bort bildspelet mot min egen vilja. Men jag har börjat tröttna på det i allafall. Det var kul sålänge man var ensam om det. Nu äre bara ut tjatat.

Är sjukt trött. Va det redan vid 8, att jag inte bara kan ta mig i kragen och gå och slagga. Men näe jag ska sitta här i hundra år. Imorgon är det fredag, fa-an vad skönt! Antingen blir det en lugn kväll i västerås med Daniella efter hon slutat jobba. Eller en lugn hemma kväll i Sala hos mammsen och kolla på när Blondinbella rockar i Let's dance. Vad skulle ni valt? Hörde idag på bussen från skolan några killar som satt och diskutera om bb. Att hon var snygg och om hur det kommer gå för henne i Let's dance. Vet inte om jag tycker hon är så speciellt snygg. Hon är ingen pang-brud i mina ögon i allafall. Och min mormor vet knappast vem hon är och det är väl mest gammlingar som sitter inne på fredagar och röstar på vem som ska vinna Let's Dance? Nä, tror inte hon vinner faktiskt. Men kan ha fel :)

Nu ska jag röka sen sova faktiskt. Jag funderar  starkt på att ha mjukisbyxor i skolan imorgon hur ocharmit det än är. Det är skööööönt och någon gång ska ju vara den första det här året. Börjar klockan 10. Jobbigt.. Orkar fan inte. Men måste till skolan, sista dagen den här veckan. Eller snarare på  3 veckor framöver för sen börjar praktiken igen. Jag fortsätter hos pappa ett tag till.

Sov gott :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!