Live your life

Hej igen :D Nu äntligen är jag hemma i sala igen hos min älskade dator haha. Internet är pajj hos pappa och nu börjar jag få cp-ryck. Måste bara ge en puss åt mina vänner för ja vet seriöst inte hur jag skulle kunna klara av vardagen utan dom :) Så PUSS!

Det var några som frågade om den där dieten jag snackade om i det tidigare inlägget och jag har inte börjat med den än (jag ska, I think). Ni undrade också om jag kunde skriva om den varje dag, vad jag äter, hur mycke jag går ner per dag, hur jag mår av det osv. Och självklart ska jag göra det om jag börjar med den. Eller rättare sagt jag ska nog börja med den. En av anledningarna är ju of course bara för att ni vill veta om den är bra eller inte. Då hjälper jag ju er lite på traven. För vem vill sitta och käka sallad så det sprutar ut ur öronen helt i onödan? Jag kan bli eran försöks kanin. Jag minns inte precis hur man skulle äta om dagarna så jag ska slå en pling till pappas tjej senare ikväll eller imorgon :) Skriver mer om dieten när jag väl börjat. Kom ihåg att alkohol är en big nono alla helg alkisar haha ;) I och försig får man inte ens tugga tuggummi så festa satan kanske ni förstår är uteslutet!

Så vad har ni gjort i helgen? Funderar bara lite, vilken krog går ni mest till och vilken e bäst? Ja vet faktiskt inte vilken krog jag föredrar mest längre. Till min förvånan hängde vi på silk i måndags (trettondagsafton) och jag förstår faktiskt inte varför alla klankar ner på det stället och ger det ett rykte som det verkligen inte är värt. Jag Daniella och Michaela hade en lyckad kväll där i allafall :) Träffade på många jag kände också. Alltid kul. Här är lite bilder ifrån kvällen.


M & jag (ful bild haha)


Förlåt daniella (A)


Förlåt michaela men alla har ju redan sett den ;) Så skön bild..

Kommer kanske fler bilder sen, nu äre matdax :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!