Löften är till för att brytas, särskilt nyårslöften.

Mina "Nyårs löften" var/är:

1 Sluta röka (förvånade?) Vet inte ens om ja kan kalla det för nyårs löfte ens, eftersom jag inte slutat än?!
2 Börja sova lite mindre. (Jag sover minst 14 timmar från när jag går och lägger mig tills jag går upp och då har jag samtidigt vänt på dygnet. Det gör också att jag är som en zombie resten av dagen fram till 10 och efter det är jag piggare än aldrig förr. Så jag ska försöka vänja mig bort den vanan också.
3 När skolan börjar ska jag alltid lägga mig före klockan 23 på kvällen, helst 22. Jag ska också vara på alla lektioner jag kan fram till studenten (HAHA).
4 Jag ska sluta få skuldkänslor för minsta lilla. Det spelar ingen roll vad det är. Ett exempel som att ja skulle säga nej till en kompis om den ber mig åt något. Det är as svårt för mig. Men har man en gång haft någon som blev arg för ALLT och gjorde din dag till ett helvette så fort den inte fick som den ville då är det svårt att vänja sig av med det.

Nu är dom slut. Det värsta är att jag verkligen skulle klara alla dom här inprincip ilandsproblemen bara jag trodde på mig själv. Om jag tänkte; Fanny du klarar det här :) Men det gör jag inte och det är nog därför jag kommer bryta alla innan årets slut :P

Så åkte från Emilia vid  11 med henne. Hon skulle jobba. Jag slängde mig fort som fan i sängen igen, satt på en film och somnade till den :) Vaknade halv 4 (där bröt ja nyårslöften angående sova mindre) av att annice ringde mig och fråga om ja skulle med på krogen. Och självklart ska jag med om det blir så att vi går ut. Jag tröttnar aldrig, tro mig. Nu ska duscha ooch fixa mig ifall det blir utgång.

En sak jag ska blir bättre med i bloggen är bilder :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!