.

Något slags citat från blondinbella "jag säger inte att jag är världens bästa förebild när det gäller alkohol, men jag är bättre än någon annan". Hur fan lyckas man säga emot sig själv i samma mening? jajja..

Kom på att jag måste nog ringa pappa imorgon ändå. Han måste skriva tidsrapport till mig så att jag får in min lön i tid, den 25 alltså. Annars har jag väl kanske inte så mycke mer att säga. Satt på min mobil igen ikväll, (den har vart avstängde) men hade inte fått något "missat samtal" från pappa.. vet inte ens varför jag hoppades på det. Äsh.

Fan jag funderar på att styra fest när jag fyller år. Är ju bara tolv dagar kvar tills jag fyller 19 kom jag glatt på för en liten stund sen. Gaalet vad tiden går. Kändes nyss som man var överlycklig för att fylla 18. Och jag kan knappt fatta att jag fyller 20 nästa år. Gudars skymmning haha! Lilla lilla jag, på systemet? Jajja, det är somsagt ca ett år kvar.

Sitter och kollar på en bok "du och jag i trafiken". Det är en såkallad teori bok. Det var meningen att jag skulle plugga på lite nu under sommaren. Och det gick ju som förväntat. Har inte ens rört boken, det är illa.

ibland undrar jag varför jag sitter och röker när jag samtidigt läser på paketet "rökning dödar". Tror jag inte ett skit på vad som står där eller skiter jag fullständigt i om jag dör?

hörs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!