.

Man blir så trött, det bara regnar och blåser hela tiden. Varför hamna jag i sverige för? Egentligen gillar jag sverige, men vafan, vart är solhelvettet? Inte är den här i allafall. Sitter och kollar på mitt golv nu. Det ligger kläder överallt och jag funderar på att packa allt lite senare ikväll eftersom vi åker hem på fredag. Åh, ja vet inte om jag vill hem eller inte :( Egentligen skulle jag kunna stanna tills mormor åker hem. Men jag pallar nog inte vara kvar här längre ändå.

När jag kommer hem på fredag ska jag i allafall vara med thilda :) Vi ska nog ta ett glas vin eller så och bara njuta av varandras sällskap :) Inte setts på två veckor fan, det är länge! Jag måste också förbi arbetsförmedlingen någondag i veckan också. Det tar emot, sånna där ställen får jag ont i magen av. Enbart för att jag vet att jag är på väg att bli vuxen. Fyfan om man gick på dagis igen alltså..

På fredagen fyller jag ju somsagt år och då blir det nog att fara hem till Sala och fira där. Pappa jobbar väl antar jag. Sen vet jag inte om jag ska med till sthlm på lördagen ut i skärgården och träffa olivia och adam :) Får se om jag har lust med det eller inte. Jag vill till sthlm och träffa en annan också för den delen.

Nu ska jag ta vara på tiden och umgås lite med mormor och mamma nu när vi åker hem snart. Antar att vi ska spela kort haha. Bara jag vinner så är det lugnt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!