:)

Åh, jag är så glad när jag är hemma hos mamma. Måste börja åka hit lite oftare :) Idag har vi haft en myskväll hon och jag. Åt kött och potatisgratäng med advocado sallad och massa mums. Sen hade vi hyrt på wallander filmer och käka godis till det :) + att jag fick lite presenter av henne för att jag fyller år imorgon. Fick bla. en silver ring och pengar till frisörtid. Ska ju färga håret lite mörkare nu. Men tänker fan göra det på frisör så det blir fräscht. Är man kräsen så är man. Men jag är inte en sån som gillar och ställa mig i badrummet och färga sitt eget hår när det ska bli en sån stor förändring. Nej då lägger jag hellre ner lite money på det :)

Imorgon ska jag åka tillbaka till västerås för att fira min födelsedag hos pappa. Jag vill egentligen inte åka dit för jag mår så bra här, men antar att det är nödvändigt, jajja.

Hoppas iaf på att dra till norge första september om allt går enligt planerna. Jag skämtar inte en sekund om att jag inte pallar vara kvar här längre. Vill ut och göra någon form av nytta. Vi hörs imorgon, är inge sugen på att skriva mer, det kommer bara bli fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!