prata gärna, men inte med mig

Den här morgonen var nog en av dom värsta här hittills. Först kommer mamma in klockan 10 och frågar om jag ska gå upp. NEJ?! Så jag somnar om och sen börjar det brusa som fan utanför dörren. Då har minsann min bror bestämt sig för att trimma gräset. Inte nog med att det var halv 11 på morgonen lixom, utan han skulle promt vara utanför min dörr också? När jag äntligen lyckas somna om igen kommer mormor in och skriker: "Det är pannkaka om 10 minuter" Och hon skriker så högt så hon lika gärna kunnat prata med grannen. Och folk som skriker på morgonen är det värsta jag vet, helst ska dom inte ens prata. Inte med mig i allafall. Jag höll på att somna om igen där ett tag men hörde trampsteg utanför min dörr och skriker fort som fan att jag är vaken innan nästa dåre kommer in i min stuga.

Nu har jag ätit pannkaka och ligger i sängen igen. Dom andra drog för ett tag sedan till "torp", det är en massa köpcentrum. Men jag pallade inte hänga med. För det första behövs inte min garderob fyllas på av någonting just nu och för det andra ska jag få med mig det hem sen också. Min resväska är proppad!

Ringde pappa för ett tag sen också. Han blev inte allt för glad. Men men, jag sa att han skulle fylla i min tidsrapport och lite så. Sen frågade jag om han kunde hämta mig vid tåget på fredag om inte thilda kunde :) Och det kunde han väl.

vi hörs senare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!