Skeppohoj!

Tjena :) Idag har vi inte gjort alldels för mycke. Solat lite på klipporna. Sen nu ikväll så åkte vi ut och fiska men det börja regna och åska så vi bestämde oss för att åka in rätt så snabt. Nu har vi precis käkat tacos och vet inte riktigt vad vi ska göra senare ikväll. Just nu är det ganska tråkigt här nere, men det blir ju självklart vad man gör det till och vi försöker inte speciellt mycke. Det är rätt skönt (och nyttigt) att bara ta det lugnt och varva ner lite, och vem har sagt att det ska vara roligt?

Imorgon kommer det antagligen att regna så då tänkte vi åka in till stan och kolla lite :) Hoppas på att mamma shoppar åt mig haha ;) Eller så åker jag och elin ut ensamma. Idag är det ju "lill-lördag" och det skulle sitta fint att gå på någon krog inne i stan. Men Elin är bara sjutton så det blir inte så. Här är lite "snygga" bilder från idag hahah.. jag döööör.


haha jag döör.. Elin skulle absolut ha på sig denna när vi skulle fiska. Jag sa "du går fan inte i närheten av mig och om någon frågar vem du är, är du inte det minsta släkt med mig" ;) Hon är så söt så!


Mmm-m, smokin' hot! Eh.... Det snyggste med kortet är nog den rosa henry lloyd jackan tillsammans med den knall-oranga flytvästen. Ciggen i handen och visselpipan i käften gör det ju bara ännu snyggare, inte sant? Och att jag ser nyvaken ut är ju bara charmit? Ehm.. bjuder på't

Vi hörs lite senare vettja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!