spets och denim

Dagens:
Spets - Gina
Jeanshorts - Avklippta jeans
Skärp - Fått

Såhär gick jag runt idag. Det ser lite typ "party" ut tycker jag haha. Men riktigt skönt. Är ju egentligen bara jeanshorts och en tröjja :) huhu.  Är fortfarande lite bränd på benen och imorgon blir det ännu mer. För imorgon SKA det bli soligt och då äre klipporna som gäller! Fan vad jag längtar, kan natten bara gå. Hoppas på lite båtåkning också. Kanske fiska en och annan krabba :)

Jag mamma och broshan sitter och kollar på ondskan :) Sjukt bra film. Det är i slutet nu när erik ponti står med ensam med en fjärderingare och hotar honom till döden. Och den där fjärderingaren som vart så jävla kaxig innan ligger och gråter och spyr på backen för att han är så rädd. Det är oftast dom med så jävla stor käft och tror att dom är bättre än någon annan som är räddast av alla. Man kan gämföra med våran värklighet. Barn som mobbar andra barn tex. dom mår oftast inte så himla bra. Det är egentligen bara synd om dom :)

Snart ska jag lägga mig och sova så jag kommer upp imorgon. Ska kolla lite webb-tv innan jag somnar bara. Såg klart på mäklarna igår så ikväll blir det något annat :)

Dry martini och laxen vi fick i oss före middagen. Mumsish! Det är en äkta sommarkväll i lysekil det :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!