bom bom bom

Sitter här och har aptråkigt rent ut sagt. Men skönt att inte göra något speciellt idag i allafall :) Men måste erskänna att även efter gårdagens alkoholintag så är jag lite smygsugen på att parta loss idag också. Men näe, det blir sommrkrysset och choklad istället.

Nu i veckan hoppas jag på att blir lite jobba i allafall :) Men har inget planerat än. Och så är det väl rixfm festival eller? Har inte sån stor koll i allafall. Och ser faktiskt inte det roliga i det längre förutom öltälten kanske haha.

Nästa vecka blire jobb för fulla rullar i allafall. Jobbar hela veckan på strömsholm. Det är ju häst tävlingar där varje år just den här tiden ungefär. Haha det roliga är att det finns folk som skulle kunna döda för att kunna gå på det där. Och själv skulle jag kunna döda en häst för att slippa vara där typ?  HAHA! Nej men jag ska jobba så det enda jag får stå ut med är väl att höra lite gnägg. Kollar säkert tävlingar också bara för att. Sen på fredag är det PARTY på västerkvarn, ett ställe där i närheten tror jag i allafall. Och pappa hade tydligen fixat biljett till mig och en eller ett par kompisar, lyssnade inte exakt. Men då blire party för fulla rullar i allafall. Livet rullar just nu kan jag säga. Älskar allt för tillfället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!