Fannys inne och utelista!

INNELISTA

1 Att bo mitt i centrum. Jag har blivit sjukt lat av att bo mitt i smeten. Affärer så fort man går utanför dörren och mat-ställen så nära att man slipper och knappt orkar titta på ugnen. + att när jag oftast alltid bor ensam hemma är det skönt att man ar nära till allt så man slipper tigga om skjuts. För vem fan vill åka bussarna när VL har gjort ett system som kan skita på sig.

2 Skola! Inte praktik (haha). Nu till våren/sommaren blir alla så glada och man vill vara med sina kompisar om dagarna. INTE jobba. Vi har ett par få månader kvar tills vi slutar skolan för gott, låt oss slita dom sista månaderna.

3 Trashade jeans! Slitna, trasiga, ljusblå jeans! Gah, I love it! Gör ett par egna istället för att slänga ut pengar på trasiga jeans om ni ser det på det sättet. Annars har Gina ett par schyssta slitna jeans som är ljusblåa, och bikboks svarta trasiga jeans kan ni väl knappast ha missat? Om ni vill kan jag skriva om hur man fixar ett par 'hemmagjorda' :)

UTELISTA

1 Att bli tillsammans bara för att bli tillsammans.
Förstår mig inte på vissa av er faktisk :) Ena stunden bölar man och skriker och fan och hans moster på att det tog slut med någon. Sen 3 veckor senare så har man en ny man tycker om? Nej, I don't get it at all!

2 Att bry sig om vad andra tycker. (nu menar jag att man ska kunna sätta på sig vad man vill, ha sin egna stil, umgås med dom man vill, gå till vilken krog man vill) utan att bry sig ett skvatt om vad andra ska tycka om en. Minns när jag blev 18 och alla ska att det var ett MÅSTE att "hänga"  på pluto och att silk var rena rama fjortis stället. Sist jag var på pluto var det runt 40 pers där och sist jag var på silk kom inte alla in. Så gah, gör vad du vill och skit i resten.

3 Blommiga kläder. Alltså det kan säkert bli jätte hipp i år också. Men själv rent av spyr jag när jag ser en blommig klänning/tunika/kjol mm. Jag körde verkligen all in på det förra sommaren så jag vill inte se det mer. (sen skulle det ju knappast förvåna mig om det åker in något blommigt i min garderob innom kort) Men just nu, uääwk!

Kommentarer
Postat av: Emilia

Tack :P jag köpte en blommig klänning förra veckan :P

2009-03-30 @ 21:00:00
Postat av: Anonym

men buhu ;) haha! Om du menar den på indiska så menar jag inte sån blommig. Läs 2:an på utelistan ;) Skit i vad andra tycker, sätt på dig det du tycker är fint :D

2009-03-30 @ 21:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!