Idag fick jag inge mindre än en katt-jävel :)

Sant som det är sagt. En katt har jag fått :) Karolina (pappas tjej) jobbar på en städfirma. Och dom skulle städa en gubbes lägenhet idag och när dom kom dit var han död :( Han hade en katt som hette Oscar och ingen av hans släktingar ville veta av katte, inte heller farbrorn. Så jag bestämde mig för att ta hand om den. Karolina har nyss tvättat den och nu ligger den under sängen och är livrädd. Hoppas den kommer fram snart så man får klappa den lite :) Min alldeles egna katt (A)! haha.

Jag är helt döööd kan jag tala om. Sjukt jobbig dag, menar't! Över hundra lunch på en och samma gång, + ett 90 års kalas klockan ett.  Sen när man tror att man ska få sätta sig på arslet i fem sekunder, njuta av vårsolen och röka då kommer det en minnes stund med 14 pers, och som grädden på moset är man ensam att ta hand om dom, och såklart en kock i köket. Gah, mena ben värker sönder.

Men det hindrar ju inte mig för att gå en prommenad runt hamnen med emilia och daniella lite senare, inget hindrar mig, aldrig gjort, kommer aldrig göra. Jag har börjat en diet också :D Nej, skojja. Men man kan nästan tro det. Inte hann jag äta igår kväll och ni tror väl inte jag hann äta lunch idag heller? Icke sa nicke. Och att det finns mat hemma, skulle inte tro det. Får väl bli en donk, värd prommenad ikväll, värd!

Nej nu kom daniella, vi hörs väl senare =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!