nått att tänka på

vr
Du tror att vi kan läsa dina tänkar? Nej det kan vi inte! Jag vet att det är mycke förvirrande. Du kan ju faktiskt läsa våra. Men hur svårt är det? Kollar vi på kylskåpet är vi hungriga, tittar vi på tv är de antingen fotboll eller bröst som visas och tittar vi på dig är vi kåta. Det är inte direkt så att du kan söka till Säpo på den förmågan. Du därimot förväntar dig att vi ska förstå skillnaden mellan "nej jag är inte intresserad" (Jo, men jag kan inte säga det direkt för då kommer du att tro att jag är värsta slampan, men tjata lite till på mig!)  och "Nej, jag är inte intresserad" (så kan du inte bara dra åt helvette?) Problemet är bara att beteéndet är så standardiserat att den dagen en kvinna faktiskt säger vad hon menar till en man kommer universum förmodligen dö i chock tillstånd.

Du pratar om ditt ex? Gör INTE det. Vi vill inte prata om honom. Han har legat med dig och vi gillar inte killar som har legat med dig. Nej, men nu är du ju där igen? Pratar om vilken idiot han var när han gjorde slut och hur sårad du blev. Det är inte så att du kanske fortfarande har känslor för honom? Inte det, okej. Kan vi inte prata om rysk ekonomi eller nått annat istället då?

Du spelar svårflirtat. Och lyckas över förväntan. Märkligt, inte sant? Han var skit charmig och trevligt och allting och du bara "mmmm men ja måste faktiskt gå till mina kompisar nu". Och sedan stod du och tittade åt ett annat håll i 4 timmar omringad av 40 personer som garvar åt dina skämt... och då fattar inte idioten att han skulle komma bort till dig och fråga om du ville dansa! Shit alltså, killar är verkligen åsnor. Men medans du sitter där nu, ensam, med en tjock grillad korv från 7eleven i ena handen samtidigt som du fläktar bort taxi-chaffisens hand från ditt lår med den andra, så kan du kanske fundera på detta: Fanns det något ikväll du kunde gjort annorlunda?

Kan inte rå för om ja lider lite med er pojkar.

Nu ska jag ut och röka, sen sova sova sova! Ni skulle höra hur "sova sova sova" låter i mitt huvud, det låter lixom som en liten hejjarklacks ramsa i hövvet när ja skriver det. Skitsamma, börjar nio imorgon. Jobbar första timmen till klockan tio sen går jag över till slavarbete (praktik). So long suckers!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!