klippt sönder jeans för 1500 och blonderat.

Fan vad drastiska beslut jag gjort ikväll. Och rubriken är bara hälften. Med jeans för ett och fem menar jag att jag har "trashat" sönder mina tiger jeans! Ni har väl inte missat jeansen på bikbok eller gina kan jag tänka mig? Resultatet av att riva sönder mina jeans ska komma i närheten av hur dom ser ut :) Är inte klar än, men fan vad snyggt det blir. Bara det att dom jeansen fick jag av pappa i julklapp förförra vintern och om han minns dom och ser att jag tagit sönder dom kommer han göra om mig till köttfärs och rulla köttbullar av mig, och sälja dom restaurangen för en femma. Men hans minne är kort, + att han kanske inte bryr sig, vem vet? Dom kommer ju i allafall till användning nu! Inte direkt mina favvo jeans. Sen har jag blonderat håret minsann! Gjort blonda slingor :) Vet inte riktigt vad jag tycker, eller JO det är snyggt som fan. Men ovant ska jag säga er. För ett och ett halvt år sen skulle inte den svarthåriga fanny i sin vilda fantasi blondera slingor. Men jag behövde förändring och det blidde det minsann! Nöjd med andra ord :)

Sen ska jag och Daniella skaffa oss nya liv på måndag (haha)! Nej nu lät det som jag var irionisk som jag till viss del önskar att jag var, men icke. Vi ska 1. Sluta röka! (haha igen). 2 Sluta upp med chips, godis, coola osv. 3 Gå ut på krogen högst 2 gånger i månaden (det innebär inte att vi inte får sitta och hälla i oss en vinare var hemma hos mig, vi ska inte gå ur A-laget bara spara på pengarna)! 4. Göra sittups på kvällarna (försöka varje kväll) och fantisera om en platt mage till studenten, + att vi ska ut och gå lite då och då. 5. Ge oss katten på att vi ska klara det här. Måste fan skriva ner den här listan innan måndag annars kommer jag börja med att äta chips till frukost, tända en cigg samtidigt som jag tar bussen till praktien som är 100 meter bort och ta en lättöl till lunch.

Tog tio bussen till Sala och inte nog med att jag fick springa till bussen, busschaffuörs-fittan försökte lura av mig pengar. Sa att det kostade 69kr till sala när det kostar 34, hallå? Jag har bott i sala sen jag var 7.. Nu är jag i allafall hemma och nu funderar jag på om jag ska käka upp min godispåse till middag eller gå ner och kolla vad mammsen lagat för mat. Sen ska jag försöka varva ner och somna. Vi hörs imorgonbitti da :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!