Utflykter mitt i natten? :O

Klockan två inatt när krogen stängde så fråga en liten sak om jag ville komma och kolla på film där :) Så jag drog på mig mjukisbyxorna och gick tvärs över stan för att kolla en film :) Det var mys, vid kvart i sju (egentligen kvart i 6)  var jag hemma hos mig igen och somnade som en stock huh :) Det var riktigt läskigt att gå till lille saken precis när krogen stängde, fick många kommentarer som: Ska jag dra ner mjukisarna på dig? Åhå, får man en puss av en sådan söt flicka som dig? Ja, och en massa annat, you get it. Men jag halvrusade och kom fram rätt snabt.

Fan vad mycke man har att se fram emot just nu :) Life is wonderful to me!
Snart så är det STUDENTKRSSNING!
Sen alla andra studentfester.
Och störst av allt är väl STUDENTEN :) Det är inte långt kvar nu.

Men roligast av allt kanske är att Louis Vuitton ska öppna en butik i stockholm snart och jag kommer bli bjuden på invigningen av den :) Massa fab. Så vem är den lyckliga som vill med mig? huh. Om jag känner daniella rätt så behöver man typ tvinga henne till sånt ;)

Nu mina damer och herrar (finns det några herrar som läser min blogg?) haha. I allafall nu ska jag slänga mig soffan och kolla på tv :) Äta makrillsmackor och vänta tills alla underbara program börjar :D Först den rätta för rosing, oth, gossip girl, sanningens ögonblick och beck :) Kan KNAPPAST blir en bättre söndag iaf?

Kommentarer
Postat av: j

omg va roligt invigning=)

2009-03-30 @ 01:17:43
URL: http://jeanetteahlstrom.blogg.se/
Postat av: dänie

nej jag vill gå på det !!

2009-03-30 @ 09:07:16
Postat av: dänie

jag vill viste gå ju

2009-03-30 @ 09:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!