She's so much more than you're used to

En av alla mina pojkvänner här på bilden då :) Tänkte han var värd en bild här på bloggen. Och här ligger jag med nackspärr och rökförbud.. roligare kan det ju knappast bli hörrni ;) Fick inte daniella medmig ut på stan för att leta klänningar, men en sallad på stugan gick hem minsann. 170kr fattigare, vipps. Så fort det kan gå. Slösa pengar, det är jag riktigt bra på. Bäst om jag får säga det själv. Sen drog vi till Ica och där blev jag en Ben&Jerry glass fattigare, och när vi kom hem blev vi ett halft paket glass tjockare. Den avnjöts till filmen crybaby, där min pojkvän har huvudrollen!

Jag börjar bli riktigt trött på mina tvångstankar, och då menar jag riktigt trött. Dom här stör mig mest:
1Måste alltid ha mobilen på ljudlöst
2Måste alltid ställa klockan minst en timme för tidigt.
3När jag ligger med min laptop i sängen måste jag hänga något över webben som sitter högst upp på skärmen för jag tror att nån kan hacka sig in i den.
4Måste alltid komma på vad jag ska ha för kläder på dagen efter innan ja somnar.
5Räknar alltid 10, 9, 8, 7, 6, 5 osv till 0 när jag går i trappor när det är mörkt. Räknar i den takten jag springer så hinner alltid upp innan tiden är slut. Om jag inte skulle göra det tror jag någon skjuter mig. (haha säger kanske ni, men det är äckligt läskigt)

GRATTIS TILL JOHANNA ALVARSSON SOM BASTAR 18 IDAG. <3


Kommentarer
Postat av: Dännie

kan du låta bli min pojkvän förfan !!

2009-03-27 @ 10:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!