lika barn leka bäst

Och sådär såg man ut idag då :P Inge speciellt lixom. Slängde på mig jeans från cheep monday, snodde pappas tisha, och kavaj från flash. Simple, och skönt :)

Efter jag kom hem från pappas restaurang ringde thilda nästa på en gång :) Hon kom och hämta upp mig så drog vi till hälla och satt hos på donken. Hon åt lite och jag drack en kaffe :) Jätte mysigt faktitkst :) Satt ute i mer än en timme måste det blivit och kedjerökte och prata skvaller och tjejsnack. Kan ju inte bli bättre ;) Sen ringde pappa och bad  mig komma hem för vi skulle ju ha deep talk haha ;) Det gick förvånads värt bra. Men det var väl för att jag försökte hålla käften under tiden och inte vräka ur mig massa saker. Går fortast då har jag lärt mig med tiden. Nu är i allafall det över också. Ska snart gå ut och röka och göra mig i ordning för sängdax. Ska försöka somna innan 1 halv 2 i allafall. Ska praktisera imorgon..
 
och en sak til HAHAHA.Okej det är inte ett dugg kul för mig men. Pappa och karolina ska göra sig av med oscar (min katt) haha. BARA för att pappa är rädd för honom hahaha.. Han säger att han anfaller honom och att han inte kan sova tryggt haha! Men ja kommer sakna min oscis :(


Kommentarer
Postat av: lisa

det heter Cheap Monday, Sheep betyder får (bää) och så heter det Kedjeröka, inte Kjedjeröka. Din blogg är jättebra annars. Puss :)

2009-05-26 @ 00:11:14
Postat av: Thilda

men orka klaga på stavelser :P skriv rätt i din egen blogg hörru lisa ;)

2009-05-26 @ 00:27:24
URL: http://discord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!