cha cha!

Vaknade för ett tag sen av att thilda ringde :) Tror inte det blir något på konserthuset idag. Jag är sjukt trött så skulle vara skönt att bara ta det lugnt här hemma faktiskt. Kanske bada tex haha, eftersom rörmockarna var här imorse och fixade avloppet. Det är verkligen så att det alltid är något som går sönder när man ska flytta. Samma hemma hos mamma, där gick duschen också sönder.

Vet inte vad som händer idag faktiskt :P Marcus, min bror kommer i allafall hit, så antar att jag inte är ensam i helgen. Men det spelar ingen roll för jag ska nog inte festa ikväll iaf, så behöver inte förfest place eller så :) Sen imorgon drar jag till sthlm vid tio tiden.

Hoppas på att Tom får låna båt ikväll så kan vi åka ut och hälsa på thilda på elba haha. De är bara och droppkicka sig över staketet så ser man tretti förti tusen människor festa satan! Okej nu överdrev jag det ena med det tredje. Bara vissa som fattar haha :)

Kom på att idag var jag väl bjuden på 25 års fest med grillning och kubb om jag minns helt rätt. Men helt ärligt så pallar jag inte. Kommer säkert ändå inte bli nå kul så. Inge kul folk.

Nu blir det en cigg, och sen kanske en frulle :) om jag blir hungrig!


Kommentarer
Postat av: Thilda

sthlm imorgon - PEPPA tretto förti gånger ;)<3

2009-05-29 @ 17:06:05
URL: http://discord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!