nattmacka och vaniljyoggy!

Haha jag och camilla satt på en film, så kom vi på att vi har garvat en kvart åt reklamen? Vi är så jävla lättroade! Nu sitter vi och äter lite nattmat, sitter fint i kistan ;)

Kvällen började hemma framför idol med fiskpinnar och pulvermos. Vilken jävla fab life man lever nu alltså. Men jag klagar inte, pinnarna var goda och idol var bra! Sen fixade jag och Camilla oss och fix sen skjuts av Tess hem till Daniel där Wesslis, Hampus, Max och Jonas var :) Där körde vi ölspelet och skrattade som fan! Orkar inte gå in på detaljer men fan vad kul det var :) Bilder kommer imorgon också.

Sen tog vi en tarre (taxi) ner på stan och gick till pitchers av någon anledning? Stannade inte länge för det sög så gick vi vidare till silk. Det här har vart en skum dag, vi har både stått i kö till krogen och åkt buss? Vad hände med vip och taxi? Försvann allt när man flytta till malma eller? HÖHÖ! Nej skojja, nu ska vi inte vara sånna :) På silk vare sådära, träffade massa man kände iaf så det var kul :) dansa en hel del iaf.

Efter krogen gick jag och camilla, sebbe och tobias till donken. Och där var det fan roligast på hela kvällen. Vi träffade André och började prata med honom hahah.. alltså, det är en lång history men ah, fan vad vi asgarva. Roligast var när han sa "ni vet att det där är min flickvän va :O?" haha.. EH ja som att vi inte visste det, som att vi inte tyckte det var det roliga? haha. Sen gick vi iaf vidare till bussen och nu är vi hemma i mitt nya hem :) Tess är hos sin mamma så vi e helt ensamma. Nu ska jag bara lägga ner alla kläder från sängen som på ett konstigt vänster hamnat där? Sen ska vi sova.

Imorgon ser jag fram mot en riktig filmkväll med trevligt sällskap? Om inte annat sker det nog på söndag :) Fräääscht! Nej men aa, hepppåre!

Kommentarer
Postat av: Leia ♥ - det lilla extra

Snygg bild i headern!

2009-10-17 @ 11:48:23
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!