överallt och ingenstans!

Ungefär så känns det faktiskt. Fan vad jag har gjort mycke dom här dagarna, känns som jag skulle vilja sitta still på en stol i en månad. Varva ner. Men livet är väl för kort för det. Men ska försöka återberätta det ni missat, om jag ens minns hälften.

Igår så stängde jag ju på restaurangen. Var kvar till halv 5 kanske så skjutsade pappa hem mig till Tobbe. Hämtade min saknade leopardsjal, kolla lite tv osv. Sen drog jag till Thilda runt halv 7 kanske, så gick hon och jag till gränden och tog en latte. Så kom T & C dit, jätte trevligt :) Sen åkte vi hem till T och kollade på en film. Sen skjutsade dom hem oss till typ halv 2 och då kan jag säga att jag slocknade på en gång.

Öppnade imorse så var på jobbet till tio. När jag slutade kom Thilda och åt lunch med mig :) Sen vidare hem till henne, skulle lämna lite stufs och när hon bloggade så slocknade jag i sängen en halvtimme, så sjukt död. Sen gick vi till rekryteringsmässan och var där till typ sex. Sen skjutsade T oss till stan :)

Hade helt glömt bort att mormor och mamma skulle komma idag så när dom ringde var jag och mills fortfarande på stan. Så dom plocka upp oss så drog vi hem då. Fick massor med mat och anndra nödvändiga saker :) Så jävla omtänksamma och snälla. + att jag fick pengar fast jag får lön på fredag. Så tacksam för att dom alltid finns där för mig :)

Sen tog jag och mills bussen till stan och drog och sola och fyfan vad skönt det var. Lite brownie blev man, soft. Imorgon blir det jobb halv 12  till vad vet jag, och sen blir det en latte på gränden med camilla och planera helgen! Ja, man känner iaf att man lever. Ont i fötterna har jag också om jag ska klaga ännu mer :) Jaja, ska snart sova.

Toodles!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!