Ska försöka hitta livsglädjen igen..

Helt seriöst. Har varken mobil eller nyckar :( Hoppas dock att det ligger hos Philip, men ska väl inte hoppas allt för mycke haha. Igår var vi iaf hemma hos Philip där tobbe och boysen var + Joi, Tessan och Lisa :) Det var jätte trevligt, mycke skratt och mycke dricka. Sen drog vi oss ner på stan och vi tjejjer gick till Silk i allafall, jag vettefan vart dom andra tog vägen faktiskt. Tappade bort dom påväg ner på stan.


Om jag hade kul igår? Ja ni, fick nyss en flashback från gårdagen, jag stod på bordet och shaka! Trodde för en sekund att; nej så kan det inte vara. Sen kommer Camilla och säger att det gjorde jag minnsan! Där försvann livslusten igen. Men whatever, man lever bara en gång. Trots allt så hade jag nog kul igår. Kanske till och med hade lite för kul.  Efter krogen drog jag i allafall ut och mötte robert. Så gick vi till donken och jag fick mat av honom igen? Fick fan det förra helgen också. Tack :* (vet att du läser, haha). Efter några misslyckade försök i att få tag på Camilla så tog jag och robbas en taxi hem :) Tur som fan att jag möter Tess när jag är utanför för det är då jag inser att jag är en mobil och hemnycklar fattigare. Tur i oturen kanske man ska säga. Robert gick i allafall hem till sig (vi är grannar) och jag gick hem till mig. Jag somna på en gång tror jag.

Idag vet jag inte vad som händer. Tyckte tess sa att vi skulle till Sura? Jag blev i allafall asglad igår. Nu ska jag i allafall äta någon macka och kolla på mammas pojkar. Sen på avsnitt 5, 6 och 7 av gossip girl :) Camilla kommer snart tror jag.

Saknar dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!