I wanna grow old with a man like you

Idag är jag antingen väldigt lätt irriterad eller så är personer mer störda än vad dom brukar. Alltså folk är så otroligt tråkiga. Som idag när jag satt och väntade på tåget hörde jag ett samtal som lät såhär:

Två äldre män och en kvinna står och pratar
Man 1 - Ja igår så glömde ju tåget stanna vid tillberga
Kvinnan - Jaha :O gjorde det?!?! (som att det var värsta big dealen)
Man 1 - Ja så dom som skulle hoppa på tåget, fick ju stå där
Man 2 - Ja fast spela roll, vi skulle ju ändå inte hoppa på där ;)
Kvinnan - Nej så det gjorde ju inget.

Alltså? Vilket jävla samtalsämne. Snacka om att inte ha ett skit att prata om. Skulle fan häldre prata om vädret. Och så var det två tjejjer som satt på tåget och FYFAN alltså, hade lust att strypa dom. Så jävla dryga och dom sluta tammefan inte prata heller. Värsta nördarna så man orkade ju inte höra på skitet. Snacka kossor och hönor och bäbis språk med den fula hunden en av dom hade i knät.

Haha men vet ni vad det värsta är? Personer som är GLADA på morgonen. Det kan ge mig kräkreflexer alltså. Det finns inget värre än när en person nynnar glatt på en låt eller visslar i närheten av mig när jag är nyvaken.

Okej nu har jag fått skriva av mig lite haha.

Missade bussen till Sala så tåg tåget somsagt. Mormor kom och hämtade mig vid stationen för det regna och jag hade en fet väska med kläder :). Ikväll har jag kollat på "Män som hatar kvinnor", första gången jag såg den alltså. Jag är lite seg men fan vad den var bra :) Spännande. Kanske en aningen seg ibland men somsagt skitbra!

Imorgon ska jag hem till Nina (min gudmor) och hjälpa henne inför deras fest på lördag :) Så ska vi äta Thaimat och mysa. Fan vad skönt med en lugn fredagskväll. Det var ett tag sen, och det behövs faktiskt ibland :)

fick världens sötaste sms igår haha, glad blev man :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!