Så jävla glad :)

Söndagar, fyfan vad tråkiga dom är. Men igår hade vi kul, ska berätta lite kortfattat. Hur nu det ska  gå till, är jävligt bra på att skriva böcker.

Igår så var jag och camilla bakis hela jäkla dagen. Klockan nio drog vi oss ner mot stan, hämta ut pengar och mötte upp Stefan som körde oss till Haga. Vi var hemma hos någon Stefan som hade förfest, trevliga tjejjer och trevliga killar. Alltid kul med nya aniskten, men att köra sanning och konsekvens och förklara hur det känns att få orgasm, det dissa vi rätt hårt.

Stefan kom och hämtade oss typ en timme senare så åkte vi ner på stan och svängde förbi bill o bob och träffade Victor "stekarn" Lundskog och hans vän, blev lite snack men vi drog rätt snabbt.

Eftersom jag är en hajjare på att fixa gratis taxi fick jag ordna den biten och efter ett tag åkte vi taxi för havla priset (i allafall) hem till Tobbe. Där var jocke, philip "the rockstar" (haha, lika kul idag) och dojjis. Vi gjorde allt från att brottas till armbrytning, men mest snacka och garva vi. Lite sura miner också men äsh då.. haha! Sånt man skrattar åt idag. Och helt ärligt har jag fan gått och skrattat och lett heeela dagen. Kom typ på mig själv flera gånger. Kom i allafall hem halv 6 imorse typ och så var det kaos här hemma när jag kom hem så somna väl runt halv 7? Fyfan, inte så frestande att jobba kan jag säga. Och vet ni, jag jobbade helt ensam i restaurangen idag :D Fyfan vad bra jag är (A). Första gången. Var lite nervös att det skulle bli KAOS, men det blidde det inte. Nu är jag äntligen hemma och ska ligga i min säng heeeela kvällen!

Imorgon är jag ledig, fan va nice. Sen på kvällen blir det nog att åka till uppsala och kolla på hockey med tess :) Kuljul!

Kommentarer
Postat av: j

sv : haha ok den va grymt snygg iaf =)

2009-09-20 @ 20:39:05
URL: http://jeanetteahlstrom.blogg.se/
Postat av: Sussi

Har du blivit hockeyfantast Fanny ? :D

Då ses vi Uppsala då ;)

2009-09-20 @ 23:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!