She's bad but I'm badder

Tja tja!

Kom hem från sthlm runt elva tiden. Det var faktiskt asroligt att kolla på trav, jag menar det :) Egentligen tycker jag inte att hästarna är så fula, men det blev inga kort. Där går gränsen haha. Men höjdpunkterna var nog donken och glassen och absolut alla skratt-attacker! Det behövdes verkligen.

Och vet ni, om två och en halv vecka då blire krogen i Stockholm! Faan va naaajs ;) Och vet ni? V.I.P typ överallt är vi också, sug på den. Och vet ni? Jag älskar det :) Fyfan vad vi ska röjja satan, jag, camilla och tess! Längtar som fa-an. Blir övernattning där också. Nej mer om det när det närmar sig. I helgen blir det krogen i Vässan istället, men det behövdes kanske inte sägas? Men ska inte bara glida runt på en räkmacka, det blir lite jobb också. Och på fredag, fyfan vad jag ska shoppa då säger jag.. (om jag hittar något dvs.)!

Nej nu ska jag göra iordning mig för sängen, sen kolla på idol! :) Jobb imorgon, sweet dreams.

Ibland tänker jag att när livet går som bäst, då behöver jag faktiskt inte dig. Men när jag tänker efter en gång så är det du som fått mig kämpa när livet varit som värst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!