en gång i tiden, det var ett tag sen nu

Har inte haft lust att skriva på ett tag. Kände att jag inte ville dela mig mig av min vardag när jag själv bara tyckte den var pain. Det går upp och ner, fort som fan, här i oslo när det gäller mitt humör. Just nu är det på topp. Jag sitter nämligen på bussen hem till sverige förstår ni :) Bara 2 timmar kvar snart, sen är jag framme.. ska blir så jävla skönt! Stolarna är så osköna och jag är verkligen som prinsessan på ärten när det gäller sängar och sömn. Ligger jag inte skönt, blir jag arg och skiter i att ens försöka somna. MEN, jag är glad för det för snart är jag hemma i min (trodde aldrig jag skulle skriva det) älskade stad västerås. I och försig är det vännerna som gör den. Och Oslo kommer bli minst lika bra när min andra halva, min själsfrende Camilla flyttar dit :)

Planer inför den långa visiten i sverige då? Imorgon (idag, efter ett par timmars sömn) ska jag självklart möta upp Camilla på hennes skola och så ska jag antagligen möta thilda någonstans? så drar vi självfallet till gränden för en latte och massa massa catch up snack! Dom missar seriöst inte så mycke va mitt liv men jag missar en hel del av deras. Alltid lika kul att höra allt dom vart med om.. men när dom kommer in på samma gamla vanliga människor och skitsnack det är då jag minns varför jag bor i Oslo haha! Men sånt är kul det å, det kan ingen förneka!

På fredag är det valborg och jag känner för att göra så mycke som möjligt den dagen. Det kan bli parkhäng, det kan bli uppsala på dagen som för övrigt känns lite b och helt enkelt lite 2008 om man får säga så utan att låta töntig. Grillning skulle vara sweet och sen en massa roliga människor med fest! Kan bli utgång, kan bli hemmafest.. det återstår att se så att säga :)

Lördag spelar ju min buddies på Pluto ;) haha skojja. Nej, men maskinen kommer ju till vässan på lördag så det blir absolut dit vi drar den dagen! Har faktiskt pratat lite med Uno (deras manager) som för övrigt är huuur trevlig och rolig som helst, har ju chillat med honom under några konserter nu. Han är nämligen manager för slagsmålsklubben också som Frej är med i! Och det ryktas om att vi lär styra förfest, om inte annat en självklar efterfest. Han tyckte dock jag skulle vara lite mer social på denna och det ska vi väl kunna ordna sa jag!

Söndag blir det chill och sen hem till Sala för att träffa min underbara mamma, mormor och bror :) Och jag har faktiskt bestämt mig för att åka hem på tisdag. :) Kände att jag behövde ett par extra dagar i sverige denna gång. Inte bara festande utan också lite familjekärlek :)

2 TIMMAR KVAR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!