jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Åh vilken underbar dag det har vart och fortfarande är. Gled upp imorse med strålande humör. Ida och Johan kom så drog vi till affären och köpte pickning bestående av; Nutella, mariekex, vaniljkex, apelsin, iste och självklart öl! Vi mötte upp andra Johan och satt oss i en park bland alla andra glada själar. Vi har bara relaxat och njutit av livet. Spelat kort och skrattat i takt med musiken. Roligast var kanske när jag och Ida skulle gå och kissa, självklart letar vi efter ett ställe att "gömma" oss på. Vi hittar ett jätte bra ställe tycker vi och medans jag sitter där och kissar kollar jag runt omkring mig och inser att jag har en överbevakningskamera mitt i fejjan. Men vad gör det om hundra år lixom.

Vi drog från parken för någon timme sen rätt till affären för att köpa kött och potatis. Ikväll tänkte vi nämligen grilla :) Jätte mysigt ju. Man är ju inte så värst sugen på att jobba imorgon i det här fina vädret alltså. Men på tisdag är jag i allafall ledig :)

Cameltoe, du skulle vart här nu och uppleva allt med mig. Med dig är jag stark och underbar. Nu är det bara två månader kvar tills vi lever livet tillsammans igen, precis som det brukar vara och precis så som det ska vara tills vi dör :)♥









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!