little information about the weekend in Västerås

Torsdags: Camilla och jag satt och drack vin med Mamma och Anette. Sen kom Nille (Alexander) och joina oss. Tror alla skrattade så att vi grät ungefär. Fan vad störda vi kan vara ibland. Sen kom Alex kompis och hämtade upp oss så åkte vi till Västerås två på natten för att köpa cigg, det hade nämligen tagit slut. Och så köpte vi med mat till Tårtan :)

Fredags: Började hemma hos Camilla och fixa oss. Sen drog vi vidare till Thilda och sen gick vi till Marie som hade förfest. Vidare till silk, det var kul att träffa folket och våra älsklingsvakter, men ingen höjdarkväll. Efterfesten var däremot bra :) Jag blev tvingad hem till Alexander på förfest (bor ovanför JC) som jag inte ångrar en sekund. Sen gick vi hem och sov hos Thilda.

Lördags: Förfest hos thilda med John ochh hans kompisar samt Dennis "Frillan" & Matte Ahlsén :) Jätte trevligt. Sen drog vi vidare till Silk för att kolla Timbuktu. Det var säkert bra, haha. Jag och Camilla lyssnade en låt sen pallade vi inte stå i den där bastun något mer. Vi kasta in handuken, tack för oss och drog till donken vid ett tiden. Tråkiga tjejjer, man fan vad gott! Sen mötte vi upp Thilda och sen mötte vi upp Andre och Alex för efterfest (som mest är chill) igen. Och den var lika bra den :)

Söndag:
Jag och Camilla sov kvar där. Så på morgonen drog vi till affären och köpte toalettpapper och chips för att dra tillbaka och chillaxa och kolla på film med boysen :) Först blev det taken och efter det blev det The Hangover (som är världens roligaste film, tröttnar aldrig). Låg och mös där till klockan var sex på kvällen ungefär då jag och Camilla fick skjuts av Thildas föräldrar hem till Mills.

Senare på kvällen kom Daniella och förfestade med oss, drack vin och pratade. Alla var allmänt sega men vi tänkte ge restaurangfesten en chans. Annice och Tom kom förbi och snackade lite också :) Sen fick vi skjuts av dom ner på stan till Pluto. Till en början sög det verkligen men sen drog en av silk-vakterna med oss till deras bord där vi blev bjudna på drinkar och shots i massor. Så kul att alla känner igen oss så det var inge konstigt att vi satt där. Undra om man går för mycke på krogen kanske? Mja...  Sen drog vi med en av dom till BC och sen delade vi på en tarre hem och sen somnade jag och camilla som två stockar!

Måndag: Pappa kom och hämtade mig och Camilla runt 12. Så åkte vi hem till han och Karolina och åt mat och drack kaffe med dom. Snackade lite åså. Klockan halv 3 fick vi skjuts ner till stationen. Sen sa jag och Camilla hejdå till varandra, som knappt var ett hejdå... bara för att vi inte ville börja gråta där. USH säger jag bara.

Somnade rätt fort på bussen och har säkert sovit halva resan. Så nu känner jag mig faktiskt utvilad. Ska ta en macka och kolla på Gossip Girl hade jag tänkt. Och vänta på att Ida kommer hem också :) Hoppas hon inte blir allt för sen.

Imorgon är det jobb igen kvart över nio. Sen blir det antingen gymmet eller en tvätt-dag. Det återstår att se :) Vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!