men bryt inte ihop nu, du är bara en av många människor jag drömt om. Och du kan inte fånga mig och jag kan inte fånga dig för jag vet att hela stan vill ha dig.

Vaknade klockan 7 av att någon jävel började klippa gräsmattan utanför mitt fönster? Hallå. Okej, folk jobbar men man kanske fortfarande vill sova längre än till 7, respektlöst. Somnade konstigt nog om och sen var det en jäkla process att ta sig ur sängen när klockan ringde. Men upp kom jag och nu sitter jag här med kaffe i handen och har precis dushat och fixat mig lite :) Ska träffa Camilla på stan klockan 2, sen ska vi fixa lite saker och efter det drar vi hem till Klas och chillar. Ha-ha just det, "The Studio" ringde imorse och frågade om jag ville komma på en heldag med fotografering och bli sminkad osv, en dag ut över det vanliga sa han. Kände att nja det är inte riktigt min grejj att "leka modell" en dag så tackade nej. Det är dom där bilderna man har en spegel under sig va? Som hälften av alla facebook vänner har vart på? Näe, tack ändå kanske haha.

Haha så jävla roligt mamma berättade om hennes och broshan konversation i lördags morse.

Marcus (16 år)- Ey mamma, ska på fest ikväll så du vet..
Mamma - Jaha? Det vet jag inte riktigt vad jag tycker om
Marcus - Nej okej, men nu vet du i allafall
Mamma - Ah.. men... du dricker inget
Marcus - Några bärs har inget dött av, ta det lugnt :)
Mamma - Ah men ja vill inte det!
Marcus - Nej jag hör det lilla mamma men nu är det så att jag ska dricka lite öl :)
Mamma - INGEN SPRIT!
Marcus - Det vet man aldrig men det gick ju inte så bra sist..
Mamma - Eh... nää... okej.. aa... (helt förstummad)

Haha så jävla skön. Mamma sa att han är lixom tvärtemot mig. Jag smög och tissla och tassla och sa att jag absolut inte skulle dricka en droppe. Medans han säger allt rakt ut, utan att ens vara lite smårädd för ett nej. Men ah, jag hoppas han inte är som mig när jag var 16, fyyyyfan haha. Vissa tider kan man då inte koppla till "det var bättre förr", fast visst hade man kul och jag hade lätt gjort om det igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!