välkommna

Fick idag 3 nya underbara skapelser att bära i vinter. 3 stycken pälsar, alla mixade i olika nyanser, precis som det ska vara. En i gråa, en i åt det mer gula hållet och en i bruna nyanser, underbart! Tack Åsa, du har gjort min vinter både snyggare och varmare.

Sitter här med en godispåse framför tv:en nu, fan vad illa. Att börja med en springtur och sluta i godisaffären? Höjden av misslyckande. Men man kan ju alltid slå till med frasen "det var jag väl värd". Förresten, kom in världens besvärligaste familj på restaurangen i slutet av dagen, min dag som bara hade blivit bättre och bättre och skulle sluta bäst.. för en sekund såg jag mig själv ställa mig på knänen, knyta händerna och säga "why god, whyyyy?" men jag fick bita mig i läppen och stå ut.. dom blev faktiskt glada och mänskliga tillslut.

Imorgon ska jag ha sovmorgon har jag bestämt mig för eftersom jag är ledig och sen ska jag möta upp Camilla på stan (som hon ännu en gång inte vet om haha) och så blir det en shopping tur på systemet både till mig och till herr skoglund, (första gången jag köper ut, hihi fniss) öööööh.. ah och sen blir det säkert en latte på gränden antar jag. Paaaaaaaaaaaartey på kvällen, jag är fan as fest sugen kom ja på idag när vi satt och fika. Kom på mig själv tänka tanken "fan snälla, kan det inte bli en bra kväll imorgon.. jag behöver det" men insåg lika snabt att jag kan ge upp, fredag den 13 brukar inte vara den bästa dagen att se fram emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!