3 saker som får mig att gå baaananas!

Stalkers (förföjare)
När någon först skriver till en på facebook och man diskret inte lådsas som att man är där och skiter i att svara då bryr man sig ju inte till en början. Bara en i mängden. Sen loggar man in på msn (som jag förövrigt då gör en gång i månaden) så är den första som skriver just den personen. Man börjar bli smått irriterad men fortsätter bara att ignorera. Svara man inte där ja då börjar det blippa på facebook och ni kan ju gissa vem? Just precis. Och jag med kort stubin när det gäller sådand vill helst bara skriva "dra åt helvette" men räknar till tio och klickar bort konversationen. Äntligen dax för sova tar man med sig mobilen för att ställa väckarklocka och man har ett trevligt sms på mobilen "hej :) vad händer imorgon?" från ett nummer jag inte har i kontaktlistan. Nyfiken som jag är går jag till datorn och söker upp det på eniro. När det då är den människan som gjort allt detta innan börjar man fan fundera på om den är STÖÖÖÖÖÖÖÖÖRD? Gudars skymmning.

Kommunaltrafik
Finns det något värre än det? Det värsta är såklart att tåg och bussar aldrig kommer i tid. Men näst värst är fanimej alla människor som är på tåget/bussen. Det värsta som finns är när någon får för sig att lyssna på ALLA ringsignalen, alternativt fått för sig att byta. Sen det här med olika konversationer, folk som sitter och på klagar saker, som sitter och snackar skit och pratar om vad som är rätt och vad som är fel. Vi andra bryr oss inte så håll bara käften? Eller folk som pratar i mobiltelefonen om sina privata relationsproblem, tro mig.. det händer ofta! Lämna det hemma eller prata åtminstonde med någon som bryr sig. Eller folk  som är liiiiite för glada liiiiite för tidigt på morgonen. Eller människor som sitter och lyssnar på musik och har så hög volym på att man bara vill slita ur dom ur deras öron och säga att "dom här är inte till någon hjälp vi hör ändå vilken jävla skit musik du lyssnar på!!!". Och sist men inte minst, skrikande barn runt 4-5 års åldern som inte fick ta på sig det dom ville på morgonen. Sätt ungen på plats och be dom hålla käften?

Omständiga kunder
Då menar jag inte kunder med vissa krav. Utan jag menar dom kunderna som ber om att få beställa inna jag ens är påväg dit och sen sitter och funderar i fem minuter framför mig. När dom väl bestämt sig för en tex. en BBQ meny.. ja då börjar det. Jag skulle helst inte vilja ha en snackkorg till förätt, kan man byta ut den till ett vitlöksbröd? Ja, jo det ska jag ordna säger man och ler :) Och såsen till huvudrätten... hm.. skulle man kunna byta ut den till pepparsås istället? Jaaa.. jo det kan du göra :) säger man. Och förresten, pommes frittes tycker inte jag passar till fläskfile, finns det potatisgratäng? Nej tyvärr säger man och  föreslår glatt något annat. Dom tackar och tar emot. Sen såg jag att det var våffla och glass till efterrätt.. jag är gluten allergiker finns det något för oss som är det? MAN BA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ... du kunde inte valt en annan meny av 10 stycken då?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!