godmorgon :)

Är på glatt humör denna morgon. Var lite små sur i början som vanligt men denna dag kommer bli bra :) Ska ju äntligen få kramas med min cameltoe idag. Det blir en kaffe eller två eller kanske till och med något ätbart. Men hon börjar jobba 4 och jag halv 6 så går nog till my job och äter när hon går tll jobbet.

Låg och tänkte lite på julklappar igår och jag har typ ingenting på min önskelista. Det enda jag vet att jag önskat mig är faktiskt löshår. Sånt där man sätter fast hos frisören med vax eller kreatin typ. Kostar runt 4000 och det är inget jag skulle kunna lägga en tredjedel av lönen på så det är bra att önska sig. Och nu tänker ni säkert "a men du har ju långt hår?" MEN, saken är den att det är inte så himla långt om man vill ha jätte långt hår. Sen blir håret mycke tjockare om man lägger in löshåret också. Jag ska lägga upp en video här nere med en asbra låt, en as snygg tjej och hon har det mest fantastiska håret som finns. Blir nästan lite avunsjuk på hennes blonda hår till och med. Men det skulle jag aldrig passa i. Men hon har löshår och det är sjuuuuukt snyggt. Kan hålla med om att klippslöshår är lite typ 2008? men gör man det med stil så kan det inte bli mer än vackert.


Kommentarer
Postat av: Anonym

löshår sliter ju mkt på ditt riktiga hår, så när du kommer ta ut löshåret (vilket du måste göra nångång) kommer ditt vanliga hår säkert vara mkt tunnare än vad det är nu. tpis bara!

2010-12-01 @ 17:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!