God Jul på er :)

 
Igår då;
Jag mötte upp Linda, Natta och Frida på stan så gick vi hem till Thomas och hade lite förfest. Pratade med Natta om allt mellan himmel och jord. Den tjejen är guld värd ska ni veta! Vet inte riktigt vilken tid vi gick till Hotellet men det var rätt tidigt iallafall. Väl där inne dracks det vill jag lova. Träffade på en massa kända ansikten och endel nya. Aa, gårkvällen var galen, slogs gjorde jag också haha. Vafan?

Idag är det Julafton! :) Det började med en gröt frukost med mamma och bror. Fick dock inte i mig mer än kaffe. Sen gick vi hem till mormor och först drack vi glögg, som jag inte heller fick i mig för det är så jävla vidrigt. Sen kollade vi på Kalle Anka, vad annars? Sjukt tråkigt haha. Sen var det äntligen maaaat, jansons och prinskorv bestod min tallrik av, haha. Sen kom vi äntligen till det roliga, julgodis och julklappar! Jag fick bla. pengar till hårförlängningen Marie ska göra på mig, det kommer bli awsome! Sen fick jag tid för att göra naglarna, pengar, camilla läckbergs böcker av mormor, hon har gett sig fan på att jag ska börja läsa så det får jag väl börja göra 2011 då. Vill faktiskt ändå läsa hennes böcker :) En kalander och lite smått och gott. Fick det jag önskade mig iallafall hihi. Mamma ska få nagelförlängning av mig också och min bror ska få en shoppingrunda på stan. Vi måste göra något åt grabbens stil ;)

Pratade med Ida nyss i telefon och snackade en massa mellan himmel och jord. Fan vad ja garva, saknar hennes och mina upptåg och äventyr alltså. Men vi ska försöka ses imorgon! Hoppas på att Camilla kommer hit till Sala så ska vi ut här. Vi är lite småtrötta på västerås människor, det är lixom samma ansikten varje gång. Och om man ser något nytt så är man ändå med samma människor ändå lixom haha. Vi får la se hur det blir helt enkelt :)

Nu ska jag krypa ner i soffan bredvid mamma och kolla på tomten är far till alla barnen, som vanligt. Den är så sjukt bra och rolig. Älskar skådespelarna. Nej hörs :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!